Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer.



Du sitter där
precis som du brukade
tittar på mig,
med de vackraste
ögonen
och omfamnar mig
med all
kärlek i denna
värld.


Precis som förr
tittar du på mig
länge
länge
och jag slutar andas,
jag vet inte vad
dina blickar gör
men
de berör och
får mig att
tappa andan.


Och jag tittar på
dig djupt in
i dina ögon,
berör dina läppar
men det är just då
jag
vaknar
och inser att
jag drömmer
älskling.






Fri vers av Manal
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmar kan stilla saknaden, vackert skrivet.
2008-03-03

  issac.a.m
Vackra rader..
2008-03-03

  prinscess VIP
vad vackert du skriver och drömmar är vackert
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal