Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje bokstav



Varje bokstav

som bildar

ditt namn,

uttalar jag

alltid innan jag somnar om

nätterna.


Varje boktstav

älskling...




Fri vers av Manal
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-03 21:35



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fyllt av äkta kärlek
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal