Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och åter saknad



Jag har ett
stort hål
inombords,
ett hål som
har bildats
av
saknad
till dig
min älskling.


Aldrig förr
har jag kännt mig
tom inombords,
men hålet
älskling
förintar mina
känslor
och bara tårar
rinner.


Jag behöver dig
idag imorgon
och i all
framtid,
så hålet
försvinner
och jag kan le
som jag brukade
innan
saknaden tog över.




Fri vers av Manal
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 19:29



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en fin text med starka känslor
2008-03-04

  Bortklemad
Vilken stark och känslofylld dikt!

bra skrivet!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal