Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina syskon, helt underbar. tvillingarna..


Syskon



underbara syskon
som alltid vill
kramas
pussas
och busa.

Sedan när de lägger sig
och det blir
tyst hemma
så tänker
jag


jag borde ha lekt med dem




Fri vers av Manal
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 00:25



Bookmark and Share


  sesi
För min del. mår jag dåligt utan min syster...
2009-04-09

  Elaine.S VIP
Slutet gillade jag, absolut.
2008-03-15

  janoch taikon
fint att du skriver om syskonkärlek , ja saknar min bror som blev mördad förra året
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal