Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förösker alltid finna de vackraste orden till dig, men något fattas


Det finns inga ord


Av saknad
finner jag
inga
ord
som kan
få dig att
förstå,
hur mycket
jag älskar
dig
och hur ont jag
har i
själen

inga ord
kan
någognsin
beskriva min saknad,
men jag
försöker
gång på gång
men när ska jag
lyckas?

säg mig när




Fri vers av Manal
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 00:29



Bookmark and Share


  albertina
Så vacert men ändå så hemskt. Att sakna någon så mycket är inte bra för själen. Tack för dessa reder=)
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal