Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröra dig


Kan jag lyckas med mina tårar
att beröra dig
fast du är så långt borta,
så långt borta att jag
inte kan nå dig
höra dig
eller känna av din närhet mot
mina läppar.



Ibland inbillar jag mig själv
att du kan se mig
att du kan känna min smärta,
och att du smeker mig
lätt om kinden när tårarna rinner.
Jag tror jag håller på att
bli galen.




Fri vers av Manal
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och ömt skrivet, bra!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal