Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför kan vissa behålla ljuset och andra inte ??


...så människor kan förstöra livet för varandra

hon var ett offer
genom att dra runt med sin ryggsäck hela livet
bitter, falsk och oberäknelig
drabbade hon sin omgivning
varför kunde hon inte behålla sitt hjärta
finna ljus och tänka gott
styrkan att öppna för glädje saknades
osäkerhet, förtyck och elakheter
följde i hennes spår
låst av hat följden av hennes val
kunde hon inte befria sej från rädslan
se att hon hon var en del i något större




Övriga genrer av jardan
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-03-06 09:47



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ja..det är sorgligt att se, sorgligt att höra, hur människor kan förstöra inte bara andras liv utan också sitt eget...

jag tror jag behåller mitt hjärta, jag behöver det själv så jag kan känna livsglädjen i mig...
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan