Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En iakttagelse

Med lugnt sinne
möter de den efterlängtade
döden
ingen ånger
tacksamhet och ödmjukt accepterande
präglar.
De motsatta
finner sej
ångestfyllda
elaka med ånger och obesvarade frågor.

Rättvisa ?




Övriga genrer av jardan
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 10:09



Bookmark and Share


    *Zenobia*
och döden bryr sig inte om människan varit snäll eller elak...

så är livets gång bara....att vi lever inte för evigt i det skal vi fått...

tyvärr får många sina liv förkortade genom människors elakhet och ondska....de svarta tidningsrubrikerna talar sitt tydliga språk...
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan