Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vet man att man älskar?


Att vara lycklig

Att vara lycklig
är att leva tillsammans med den man älskar
När man älskar
blir man glad att träffa den man håller av
När man älskar någon
tänker man på denna person
hela tiden
Det är därför
som jag vet
att jag älskar dig...




Fri vers av Charly
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-06-06 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly