Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ord omvandlas


När saknaden tar över

och ord blir till tårar

och kärlek till sorg,

så måste man börja leta efter lyckan

som en gång försvann..




Fri vers av Manal
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal