Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon



Som sagt
älskling
jag har smält
för länge sedan,
och dina ögon
dem
fångade mig
direkt
och än
äter dem upp mig
dag
efter
dag.






Fri vers av Manal
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal