Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extra chokladtopping

mmm njuter hon tillfreds i solskenet
varför detta rus
långsamheten ger henne
åsynen av rosens gömda blad
spirande i myllan
tvåsamt umgänge med hunden
kan hon ha hittat nyckeln
nyckeln till lycka
egen tid i ultrarapid
stor dos
brukas regelbundet
inte alla förunnat
vi som förmånligt prioriterat
hittat balans
får känna
grädden på moset
såsen på laxen
chokladtoppingen
det lilla
blir gigantiskt




Övriga genrer av jardan
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 14:53



Bookmark and Share


  Jojo
Det lilla är gigantiskt!!
Älskar den formuleringen. Försöker leva så!!
2008-03-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Gillar den här...och jag älskar chokladtopping..Smakar hoppfullhet../B
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan