Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig


Ingen vet
om hur ofta
mina tårar
rinner.

Eller att mitt
hjärta
är livlöst
och ligger under min
kudde
i tusentals delar.

Jag har försökt
att förklara
att jag inte orkar
mer,
vill bara
försvinna.

Men ingen förstår
ingen ser
ingen hör,
och mitt hjärta faller
samman
och jag orkar inte
se det mer.




Fri vers av Manal
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-08 00:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fy vilken hemsk känsla
starkt poetat om den!!!
2008-03-08

  Endless Love MS
Det sägs:
\"Det finns en köpare till allt\"
\"har man tålamod då har man allt\"

keep going on
2008-03-08

  idaberg
vackert men hemskt att läsa på
något vis.
man känner igen sig i vissa delar,
men allting har sitt slut någongång
även smärtan ifrån ett hjärta
i tusen bitar .
2008-03-08

  mare VIP
....att känna sig osynlig är hemskt...alla människor har ett värde och förtjänar att bli synliga...skapta av Gud då är vi speciella !
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal