Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..jag har sagt det förut men..


Skit i alla måsten, strunta i jakten på prylar, stanna hemma

den som söker han finner.......
många söker ett helt liv
utan att finna
jag fann den,
tillbakalutad
i vårsolens sken
blir det lilla
enormt.

återkommande tystnad
i vald ensamhet
dessutom med långsamhet i sällskap,
skapar förutsättning för mej
att SE
och verkligen UPPLEVA.
Närvaro
krävs av mej
HÄR
och NU

precis då kommer känslan förbi
stilla lycka
ingen kan ta den ifrån mej
orubblig
grannens ord
\"du mår bra ser jag\"
mmm
avböjer utbudet av aktiviteter
dröjer mej hellre kvar

i känslan












Övriga genrer av jardan
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-09 14:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det här passade mig perfekt.
Det är redan min livsstil men ack så bra beskrivet.
Applåd!
2008-03-12

  Jojo
Åh underbart!!
Så vill jag leva. Varje dag från och med nu.

Långsamhetens lov... en bok av Owe Wikström, har du läst den? Du skulle nog gilla den.
2008-03-12

  aftermath
känner igen mig i dina tankegångar
väl värt att upprepa
bravo!
2008-03-09

  R-M
underbaar!
känslaan käänslan!
2008-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Det där har jag många gånger njutit av och reflekterat över.
För mig är dessa stunder mer dyrbara än aldrig så många statussymboler.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan