Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I herrens händer...


Min ledstjärna

När min värld rasar samman

Är du mitt ljus,min stjärna

som jag godtroget följer...

När jag famlar efter

något att hålla mig i

för att inte gå sönder

viskar du lugnande..,

Schh,jag är här...

tar min hand och leder mig

ut ur mörkret...

Tryggare kan ingen vara...

Med dig vid min sida

hittar jag alltid

hem...





Fri vers av Kalle.O
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 13:35



Bookmark and Share


  Filosofen2
Orden kommer in i mitt hjärta

Ledstjärnan gav dig kraft
2012-05-30

  Diffusiaria
med dig vid min sida hittar jag alltid hem, vacker..
2008-07-08

  Maria T
Tryggt att i alla livets skiften
ha Någon att hålla i handen
En ledstjärna.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O