Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsnack

Varför fortsätter du?
Jag är jävligt less nu.
Jag kanske ser glad ut.
Men jag är inte som jag var föruut.
Det syns i ögonen, är det ingen som ser?
Ser ni inte att jag faktiskt inte ler?
Jag gråter, jag skriker.
Ni sårar när ni sviker.
Nästan så jag önskar att ni försvinner, brinn!
Du betyder absolut ingenting.
Ingenting för mig.
Sen kommer du och säger att du bryr dig.
SKITSNACK
Du är verkligen elak, djävulen rakt igenom.
Fortsätt va med dina \"kompisar\", va med dom.
Du kan aldrig bli min vän.
Aldrig att jag vänder tillbaka till dig igen




Övriga genrer av Josse
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-06-07 14:47



Bookmark and Share


  Charly
jag förstår verkligen din ilska. Så blir det när man känner sig sårad. En blandning av ilska och sorg. Gillar ditt språk. Enkelt! Lätt förståeligt! Gripande! Det skulle kunna vara jag som skrev den. Jag känner mig lika sårad som du...
Kram
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse