Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger man då?

Om någon undrar var min mor är.
vad ska jag då säga?
Jag har ingen mor. Hon lever men hon vill inte veta av mig.
Vad säger man?

Om någon undrar var min far är.
Vad ska jag då säga?
Jag har en far, Men han är aldrig hemma. Han jobbar och jag ser honom aldrig.

Om någon undrar var mina syskon är.
Vad säger jag då?
Jag har syskon. Jag vill vara med dom, men jag får inte.

Om någon undrar var jag då bor.
vad säger jag då?
Jag bor själv, i en skrubb 20 mil från min såkallade familj. avskild från verkligheten.

Om någon undrar hur jag överlever.
vad säger jag då?
Jag har några kronor, lever på spaghetti.

Om någon undrar hur någon kan leva så.
Vad säger jag då?
Jo- Skuggorna är många, och minnena finns kvar. Jag har ärr på kroppen och i mitt hjärta. Jag Har kanske ingen familj. Mitt liv är skit. Men det finns en liten glädjeglöd och det är att jag inte är ovän med någon. Mina vänner är hur många som hellst. Det är dom som håller mig vid liv. Och som du föstår om jag inte hade dom. Skulle jag inte vara vid liv nu!




Övriga genrer av Josse
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-06-07 14:57



Bookmark and Share


  Charly
Återigen! Gripande! Man blir eftertänksam!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse