Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

benmärgspunktion - ja, tack

det berättas om Astrid
hon började samtalen med sin syster
\"döden, döden, döden\"
så var det gjort
\"Risker
Benmärgspunktion i höftbenskammen är praktiskt taget riskfritt.\"
praktiskt taget !
\"Komplikationer
Blåmärke och en viss ömhet i punktionsområdet kan uppstå.
Det försvinner efter några dagar.\"
några dagar !
men sen då...
väntan, väntan väntan
livet livet livet





Övriga genrer av jardan
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 10:00



Bookmark and Share


  thyra
Din text talar så tydligt! Den säger mig att döden är en del av livet. Det visste Astrid och hennes syster också. Fin tråd du hittade att spinna vidare på :)
2008-03-11

    Bögen
En text som får oväsenligheter att rinna bort och konturerna blir skarpare...
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan