Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill bara tacka issac för inspirationen, dina dikter flödar av inspiration! tack!


Vi flydde bort i natten

 

vi flydde bort i natten
gömde oss där bakom skratten
förlorade oss där i intet

3 miljoner sekunder kanske hundra
vi tappade räkningen i mellanlandningen
där vingarna slagit rot och himlen bröt av

du sa att vinden viskade ord
ord som snubblade rumlade
över min rygg kittlandes

eller var det kanske bara du

vi räknade sekunderna under ytan
en evighets berusande tystnad

sedan tog vi språnget
och himlen exploderade

 

 

 




Fri vers av isabel louise
Läst 770 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-03-10 22:28



Bookmark and Share


  Rozhan
så vackert skisserat... *tindrande*
2008-06-08

  Aida*
ååååh, är helt hänföööörd ..
2008-04-11

  Fineshrine
helt underbart vacker dikt...
bara frasen \"vi gömde oss där bakom skratten\". hur fint som helst!
2008-04-10

  aol
underbar dikt
2008-04-08

  P o e t r y S o f i e
\" en evighets berusande tystnad\" diggar jag! Allting var mycket, mycket, fint :) Hade bra.
2008-04-05

  Gunilla VIP
Säger ALLT....
Underbar dikt!
2008-04-05

  Allica
Underbart, porlande!
2008-03-24

  Karin Rosberg
Vacker intill skönhet; berör!!
2008-03-17

  issac.a.m
Jag läser om och om igen
dina rader..gnistrande kristaller..Härlig poesi
2008-03-12

  issac.a.m
Helt Underbart..bokmärker
2008-03-12

  Maria T
Vi flydde bort i natten
Så vackert diktat
2008-03-12

  Maria Zena Viklund
snyggt! och issac inspirerar ja!
2008-03-12

  Catrin
Vilken underbar text, det får mig att inse att mitt språng också får himlen att explodera och du stärker mig i min övertygelse, tack.
2008-03-11

  noname_realmind
Bara så snyggt! Vilken rymd och dynamik...
**applåd**
2008-03-11

  Prometeus
Detta tilltalar mig.
Framförallt det faktum att ni flydde bort i natten och gömde er bakom skratten. Sämre tillflyktsorter finns, definitivt.
2008-03-10

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhhhhhh herregud vad vackert, applåderar stort och bugar och bokmärker!
2008-03-10

  Michaela Dutius
Starkt berörande text - och de sista orden \"sedan tog vi språnget och himlen exploderade\" är en perfekt avslutning -
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise