Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår första kyss, jag minns den än älskling. Och jag minns vilket läppstift mina läppar hade...


Drömmen


att få se dig
här tätt intill
mig,
och
försiktigt
smaka på dina
läppar

(jag målat mina läppar
med sommarens läppstift)

som troligtvis
smakar
äkta kärlek.





Fri vers av Manal
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 18:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackert
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal