Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner i mina tankar och ord

 

Jag  lovade dig att inte skriva något mer

Men var skall jag göra av

All den ilska och sorg som bara fräter?

 

Du sade att du är orolig

 Men min ångest

Är redan tung nog att bära utan din oro.

 

Fly undan de mörka tankarna

men jag kommer möta

alla de onda demorna när jag kommer tillbaka.

 

Jag  lovade dig att inte skriva något mer

Men det var ytterligare ett löfte

Jag inte kunde hålla




Övriga genrer av fallen
Läst 808 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-11 18:56



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
O rden måste bara ut
R esolut statut
D et var ett bra beslut
2008-03-12

  Pot Pourri
mm var gör man av allt - helt enormt bra i känsla denna.
gillas lika enormt!
allt i kursivt gör för mig ett bedjande viskande nästan insmuget för att inte irritera.. för mycket..
ja, stark sak Indeed!
Tack för upplevesle!/J
2008-03-11

  opheliavampira
berörande sanning
gillas starkt
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen