Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart är det måndag morgon och våren är här.....


Test, när stämmer DITT inre med det yttre ?

När
stämde hennes inre landskap
med det yttre
MORGONEN grydde
hoppfullhet och nyfikenhet för dörren
jo, det passade
kände in
VÅRENs doft
såg ljuset
förväntan
förmånen att vandra bland oskrivna blad
gjorde henne mest förtjust i MÅNDAGAR
HÄR
uppstod harmonin
det gungade inombords
till Bruce och rätt sällskap
sittandes vid en sjö
i en skog på en sten
om och ingivning
ekvationen stämde




Övriga genrer av jardan
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan