Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mingelmästare till ensamvarg

konstigt märkligt främmande
hon föredrog sitt eget sällskap
självgod eller kritisk i överkant ?
i backspegeln såg hon
hur hon varit mingelmästare
nu
miljön utbytt
dålig partyfaktor i skogen
ingen trängsel på hennes altan
sorgset lät hon telefon ringa
Cocktailsyndromet hon
var diagnostiserad
belastning
eller tillgång
idag
gav skogens fåglar
svar
men
hon visste
man måste ge
för att få





Övriga genrer av jardan
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-13 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan