Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar



Tårar
så många,
rinner
en
efter
en

och jag vet inte hur
detta ska sluta,

mina tårar har bildat floder
och saknaden fräter
mig inombords

älskling.




Fri vers av Manal
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 01:57



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, saknaden kan verkligen fräta inombords... Du fångar känslan väl.
2008-03-15

    Nicklas VIP
Kan verkligen känna med dig...
Så smärtsamt.. samtidigt väldigt kärleksfullt och fint..!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal