Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnornas hemligheter




Jag har hört
eller jag
råkade höra,
stjärnorna
viska om
natten
att
Du
har sänt mig


miljontals
kyssar




Fri vers av Manal
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 02:01



Bookmark and Share


  aol
å härligt underbart
2008-03-23

  Michaela Dutius
Underbar- poetisk- målande.
Suverän med andra ord!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal