Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina blickar



Jag bara
ler
och
ler
kan inte
andas,

dina blickar
äter upp mig.

Vart ska jag ta vägen?




Fri vers av Manal
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-15 02:42



Bookmark and Share


  Svante
Ta inte vägen någonstans då.

Stå kvar och fortsätt trivs och se vad som händer.

:)
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal