Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tankars innerlighet




egentligen

vill jag bara tala om med mjukhet

att din röst fattas mig
här i den innersta jag
där den smekte med sin vårvind
över allt det tungt slutna

men jag håller det inne av rädsla

för vad vet jag om dina tankars innerlighet
om de ännu finns för mig att dela
eller om du är hos någon annan nu
i en annan själ som läser dig

jag är en patetisk drömmare

för du flyter i mina vener
du är en del av kroppens signaler
går under min hud
och låter inget annat beträda
än dina berörande händer

du är modet jag tappat
tårarna som rinner av förlust
men jag andas silverhopp
från dina försiktiga antydningar

att jag ännu är ett värde för dig

men blir det någonsin enkelt

när förnekelsen är så slug hos individen
en bemästrare inför känslor
förvirrar vilseleder lemlästar

om du har en sista sanning

så skänk den till mig
som jag skänkt mig själv åt dig
ge mig ro av vetskapen
så jag kan sova om natten
andas fast stjärnorna inte glimmar


du är

allt




Övriga genrer av devilsangel
Läst 351 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-15 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mäktig bedjan och kärleksförklaring med underliggande oro om den andras känslor motsvarar...
Tung i tonen som ofta dina är men nångonstans i texten glimmar en skön positiv tanke och acceptans.
Otroligt vacker i sin helhet!
2008-03-21

    sunnanvind
Återigen...mycket bra! Du skriver som ingen annan vännen!
2008-03-16

  isabel louise
vackert, kraftfullt och vemodigt som berör ända in i märgen!
2008-03-16

  Lena Renman
Här skrivs kraftfulla känslor om någon mycket betydelsfull på ett längtande bedjande smärtsamt sätt. Vackert mycket vackert,
Lena
2008-03-16

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert, om saknad och längtan och sorg...
2008-03-16

    JJ VIP
\"när förnekelsen är så slug hos individen\" härlig rad! Jag gillar din dikt! Mvh. JJ.
2008-03-16

    Bodil Sandberg
Här pulserar känslor av vemod mellan raderna...en saknad en längtan..och en stor omtanke..ömhet

det är gripande vacker poesi!!!!!
2008-03-16

  aftermath
hoppas den starka texten
med sitt upprop
når sin adressat
2008-03-16

    vide
den här tyckte jag om... speciellt titeln och slutet...
2008-03-15

  prinscess VIP
vad fint
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel