Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några av vårens primörer har nåtts av kylan men icke KNUT


Brädad



han piffar till sej
vässar sin karisma
tar till ett gammalt säker kort
luktar gott

hoppfull och enveten
troget hans stämma hörs
ingen kyla
kan avhålla honom från att söka kärlek

visar sin kärlekslängtan tydligt
låter den ljuda omkring
outtröttlig
då visar hon sej

med en annan

bofink




Övriga genrer av jardan
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 10:35



Bookmark and Share


    Bögen
Tur att man inte är en Bofink... *ler*
2008-03-20

  thyra
Även i fåglarnas värld finns svek och lycka :) Trots motgångar tar Knut nog nya tag och börjar putsa upp sig igen :) Fin text!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan