Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad form

 

som ett blyertsgnuggat mynt
blandas med havsskum
faller presenningen
från chimerans huvud

vaxet är borta

det som återstår

en hålighet




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-19 22:01



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
spännande och nyDANande;)
men ska det inte stå
\"som NÄR ett...\" eller
\"blandaT med havsskum\"
får inte ihop det riktigt
som det står nu
och gärna Ihålighet...
Gillar den!
Åsa
2008-03-19

    Peter Strid
Vacker och märklig!
2008-03-19

  Just Emotions
snyggt!!!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP