Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig



Älskling när mina tårar rinner
och
orden tar slut
så är det,

Dig jag vill ha
vid min sida.




Fri vers av Manal
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 22:05



Bookmark and Share


  daniele
kort är oftast gott..
super lätt men fint skrvit..
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal