Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stavelser, de räknas väl efter uttal? Som \"white\" uttalas ju \"whajt\", men stavas med två vokaler, är det en eller två stavelser då?


Engelsk Haiku

Does it hurt to get
crucified on a white wall
where everyone cry?




Bunden vers (Haiku) av Limestoned
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned