Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en jävligt tung väska, ful är den också

vem gav mej denna fruktansvärt tunga väska att dra på
ingen modern sak med hjul heller
ingen som frågar \"tant ska jag hjälpa till\"
du som är så stark !

varför måste jag
kan ni inte tillåta mej att sätta ned
jag kan tillvaron med väskan
blickar längtansfullt mot andra nejder

idag är den tårfylld
imorgon vem vet ?
märkligt nu lättar bördan
sms från en vän

och tänk er poeter
era kramar och tillrop
kan göra skillnaden
från dikeskörning till vägkant

nu stretar jag vidare
kaffestund tillåten
en glad hund kommer förbi
välbehövlig paus




Övriga genrer av jardan
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-20 12:19



Bookmark and Share


    Bögen
Här bjuder du fragment och bilder djupt mänskliga. En tät text som lyfter trots sitt tyngande innehåll.
Tack och kram på dig!
2008-03-20

  thyra
Ja, de där väskorna vill man sparka iväg, verkligen! Ler igenkännande.
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Kramis, J!
Behöver du hjälp, \"tant\"?
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan