Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fem sammanhängande haiku...


Fem haiku som skulle få dig att förstå

Behöver inte
mata mig jag är stor nu
Bara älska mig ...

... för den jag var då
Glöm nuet för minnena
överträffar det

Jag sa du skulle
drömma, leva för oss då
Men nu vet jag att...

... jag kan leva själv
Utan dig - även när det
gör ont i hjärtat...

... du tog för att ha
för dig själv, nej, jag fick aldrig
va med och älska




Bunden vers (Haiku) av Limestoned
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-21 10:49



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja bra story
2008-03-22

    Bodil Sandberg
Vilken jättefin haiku du har skrivit här!!Här finns tro och hopp om än vemodet skälver mellan raderna!!!snyggt!!!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned