Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut?

Vad konstigt
det kan bli
när musiken
tystnar
trots att man sjunger med

Vad konstigt
det blev
En dag
var inget
som innan
Och jag borde ha
lyssnat på alla
elakt välvilliga röster
som pratade utanför
mitt huvud
Andra människor som bara ville väl
men jag önskade att jag hade en
hörapparat
som jag bara hade kunnat stänga av
när allt blev
för mycket
sanningen för stor
snön för gul
och världen för bisarr
för lilla mig

Och nu pratar jag bara skit
om hur korkad du var
och att jag klarar mig utan
din dåliga musik
får vara själv om tidningen
ingen lerig volvo i garaget
och det är väl lika bra
för om jag såg den där volvon igen
hade jag nog börjat gråta
För jag är inte alls
över dig




Fri vers av Limestoned
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 11:00



Bookmark and Share


  opheliavampira
en svidande sanning
kan bara nicka igenkännande
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned