Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för STOR kärlek

\"Snälla Pompeji.
Jag ville inte göra dig illa,
jag ville
bara vara dig nära\"
sa Vesuvius, den eldigaste av oss
alla




Fri vers av Limestoned
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Story of my life.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned