Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Via telefonen

 

Ett telefonsamtal

och

jag kunde känna dina

tårar.

  

De tårar som rinner

av

saknad och oändlig

stor

kärlek.




Fri vers av Manal
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 21:17



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Att några få rader kan få en sån stor kraft!!
Saknad som verkligen känns!!
2008-03-24

  issac.a.m
Härlig känsla...
2008-03-21

  Junibarn
Kort men den sitter perfekt.
2008-03-21

  Per Rydberg
Stark, sorglig men vacker!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal