Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

 

Dina kyssar

värmer mina

läppar

och det

för alltid

 

älskling.




Fri vers av Manal
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal