Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss drömma

 

 

Kan vi inte låtsas att du

sover här brevid mig,

håller min hand

och smakar

mina läppar.

 

Kan vi inte låtsas att du

värmer min själ

och

kysser varje del

av min

kropp.

 

Kan vi inte låtsas

att vi

somnar under

stjärnorna

och himlen är vårt

täcke.

 

Låt oss drömma

 

 




Fri vers av Manal
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-21 21:31



Bookmark and Share


  Svante
Varför bara låtsas och drömma? Tänk om drömmen blir sann :)
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal