Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

 

Han som glittrar

likt stjärnorna,

kysser kyssar som aldrig

tar slut

och låter mig andas

evig kärlek.

 

Han har lagt ut

sitt hjärta

sin själ

sin lycka

och all

framtid

 

i mina händer.




Fri vers av Manal
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-22 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal