Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till slutet

 

 

 

Det finns mer i mig

än vad jag var medveten om

från början

 

Vi tar om det

 

från början

var jag medveten om vad än

det finns i mig mer

 

om vi tar det

 

finns det mer i mig

vad än jag var medveten om

från början

 

Det tar vi om

 

Från början:

Jag var än. Medveten om vad.

Mer i mig. Det finns,

 

det vi tar om.

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 640 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 15:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vrid ett par varv till, och du skall skåda något oerhört...
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal