Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 haiku om svarta tårar

Ibland är allt trist
och tråkigt och man vill bort
Men nu är det svart

Och det är sådär
Femti\' miljoner gånger
värre för mig då

Tårarna slutar
vara genomskinliga
och blir svartare

Och jag vill rymma
från er HEMSKA värl inatt
Innan ni skrattar

För jag hatar ert
skratt, jag hatar era spel
Jag vill sluta NU!

Ni ser genom mig
med oförstående blick
Hatar era ögon

Jag hatar er värld
Vill bort inatt, vill leva
Jag hatar min bur.




Bunden vers (Haiku) av Limestoned
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 15:47



Bookmark and Share


    Karin_
Stark och gripande text..
Enkelt skrivet, enkelt vunnit mitt hjärta :)

Bravo!
2008-03-22

  lodjuret/seglare VIP
finns en tavla av salvador dali där en av delarna i målningen beskriver en människa instängd i ett elastiskt ägg, man kan se som i ett fruset ögonblick hur den instängde söker som i förtvivlan att ta sig ut ur sin belägenhet, påminner något om din text
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned