Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skulle inte ta illa upp om du kallade mig hora eller idiot, för det vet jag att det inte stämmer, men när du säger EGO blir jag osäker.


Om du kallar mig EGO; du har rätt.

Jag tycker om
att tycka synd om mig själv
Jag tycker om
att läsa mina egna dikter och alster
Jag tycker om
att prata om mig själv
Jag tycker om
att se mitt namn skrivet
Jag tycker om
att skratta åt mina egna skämt

Bara för att jag kallades
EGO
men du vet, det var för att
ni aldrig såg mig
En psykolog skulle ha sagt
att detta är min revanch

Jag hatar
folk som gråter
(för det kan inte jag
och till mitt stora förtret är det bara de som gråter
som får uppmärksamhet på dagis)

Bara för att jag
inte blev kramad på dagis
kan jag inte kramas nu
(Det är sant,
jag kramas förjävligt)

Bara för att jag tycker om
när okända folk på internet
tycker synd om mig
händer det att jag
ljuger/överdriver
så de kan tycka synd om mig
från djupet av deras hjärtan
såklart

Men det händer att jag får ångest ibland
för allt är inte så hemskt
som det låter
Jag fick ett fint påskägg i år med.




Fri vers av Limestoned
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-03-22 20:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är i alla fall ärlig.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned