Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orion, ett lökchips (Snälla söta vän, jag är missförstådd)

Och jag pekade på himlen och sa
\"Där är Orion!\"
men du svarade att chipsen faktiskt kallades
\"Sour cream and ONION!\"

Och jag sa att
jag mådde dåligt
när vi satt där på din matta och åt choklad
och reflexmässigt sa du
\"Du är inte tjock!\"

Och jag sa att jag hade velat uppleva världen
men du kollade ledset på mig och sa
\"Du får inte flytta
för jag orkar inte vara me Mia hela tiden!\"

Och jag försökte berätta hur vacker
parken var om natten
men du sa förskräckt
\"Har du blivit våldtagen?\"

Och jag försökte berätta hur mycket jag
älskade Honom
och du undrade
\"Är du gravid?\"

Och jag sa att jag är
olycklig, väggarna kommer närmre, komplex och koldioxid och solen exploderar
och
du bara
\"Skär du dig?\"

Och jag sa att det var jobbigt att
vara i mitt hus ibland
\"Ska dina föräldrar skiljas?\"

Och jag sa att
jag behövde vara ensam
och du undrade
\"Har jag gjort nåt fel?\"




Fri vers av Limestoned
Läst 697 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 21:05



Bookmark and Share


  inutimonster
nejmen, den är ju helt underbar! verkligen! känner igen det där. när ingen förstår; allt sammanfattas och blir så fel. åh. så sjukt bra. tack för tipset, verkligen! helt i min smak, missförstådd som jag är. bokmärker!

(tredje sista stycket; radbrytningen?)
2008-04-14

    Beeingme
Fint skrivet om en , kanske lite, överbeskyddande vän
2008-03-22

    ej medlem längre
Flickjävlar tänker jag bara.

Den var bra. Jättebra faktiskt.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned