Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt påskägg, AS IT SHOULD BE! som dom säger i Coca Cola-reklamen.


PÅSKÄGG!

Låtsasmormor gav mig ett påskägg
och ut föll
en sten från kinesiska muren
en bit av en tavla av Salvador Dalí
en fårlock från ett lamm på Gotland
en bit äkta siden
en livs levande indian från Amerikanska Frihetskriget
en rationellt radikal transvestit som visade sig vara en player
en bibel Jesus skrivit
en framtidsdator som kunde räkna ut BMP per hund i trettio olika länder
en miniräknare som kunde hitta ut min soul-mate i Kina
en glittrande ögonskugga
ett kärleksbrev till Göran Persson
och Guds autograf och adress (på ryska såklart)

och till sist lite godis
och jag tittade glatt upp på Låtsasmormor
och hennes stora näsa och sa
\"Tack så mycket, men vem gifter om sig när han har fem barnbarn?\"
och hon log glatt och sa
\"Din morfar, min man!\"




Fri vers av Limestoned
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-22 21:34



Bookmark and Share


    Beeingme
Haha, mycket kul! Skrattar fortfarande.
2008-03-22

  Lyckohäxan Enediel
Ett innehållsrikt ägg var det du fick...men jag undrar hur du fick fram frågan i slutet? *ler*
Kanske är trög...vad vet jag...
så undrar jag även vad BMP är...

Ja det var allt jag undrade :)
Bra skrivet det här!
2008-03-22

  Rejja~
(störtskön alltså..:)
2008-03-22

  Rejja~
Tack! den här var stört!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned