Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt snöflingorna

 

Likt snöflingorna

som faller

sakta,

sakta

och glittrar

när dem väl har landat.

 

Snöflingorna som forsätter

glittra

år

efter

år

 

det är

du

älskling.

 




Fri vers av Manal
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 00:46



Bookmark and Share


  Maria T
Oj, vilken vacker kärleksdikt.
Mycket bra
2008-03-23

    snöö
En fin kärleksdikt, och snö är ju så vackert.
2008-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Den jämförelsen skulle jag använda om någon jag verkligen avskyr, eftersom jag hatar snö.
Men du har uttryckt det hela vackert.
2008-03-23

  Lyckohäxan Enediel
Aaaaah...nice! Riktigt vackert!
Jag älskar snöflingor och skulle nån jämföra mig med en sådan...ja då är det kärlek!
2008-03-23

  Sanningsägaren VIP
Mmmm... underbar
kärleksförklaring
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal