Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

Din röst

den där tonen

den är så vacker,

vill bara höra mer

din röst

är som ljuv musik.

Särkilt

den där tonen


Prata med mig

alltid

med den tonen,

Tonen med värme

 med kärlek

ååh

Vad jag älskar

den tonen

 

 




Fri vers av Manal
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 21:08



Bookmark and Share


  Maria T
Återigen en ljuvlig kärleksdikt
Tänk, en röst som är som ljuv musik.
Underbart
2008-03-23

  Lyckohäxan Enediel
Åh ja...visst finns det en ton som går raka vägen in...så fint skrivet!
2008-03-23

  issac.a.m
Vackert..
2008-03-23

  mare VIP
..en ton av kärlek..
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal