Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig Palestina

 

 

Palestina

mitt

grönskande land,

som blommar

kärlek

värme

och

tro.

 

Palestina

dina tårar har

runnit

i för många år,

att jag kan inte räkna

dem längre.

Och det svider.

 

Men jag lovar

Palestina,

jag glömmer

aldrig

aldrig

er.

 

Ni finns alltid

inom

mig,

och mina

böner

är för

er.

 




Fri vers av Manal
Läst 636 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-23 23:16



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....vackert och innerligt Manal.....tänker med dig....A.
2008-03-24

  Jamal Jazgi
det samma här
tack för detta
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal