Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illojal Katastrofal Dental Pinal!

 

Min tandborste som går på batteri

Den väckte mina vänners fantasi

Förgäves jag förklara

Vad i resväskan det vara

Som surrade med våldsam frenesi

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-26 14:54



Bookmark and Share


  småbusig
kom helt osökt att tänka på den här artikeln på den ytterst seriösa tidningen Expressen:

http://www.expressen.se/sex/1.1076432/hotta-upp-din-eltandborste

2008-03-27

  W.Riter
*skrattar* Att skylla på en tandborste...Hmmm....
2008-03-26

    Cajsa
Hi Hi ibland uppfattas ljud och fantasin börjar flöda
2008-03-26

    Maria Malm
Ha, ha..kul med fantasi..
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla