Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu jag behöver dig.

 

 

Det är som nu

då jag vill ha dig här,

brevid mig,intill mig

kom

och

smält ihop med mig.

 

Det är som nu

då när mina tårar rinner

hjärtat blöder,

och smärtan

äter upp

själen.

 

Jag finns inte kvar,

lyckan har

bleknat bort

och

sakta sakta

försvinner

världen

ifrån mig.

 

Jag ser bara

smärta

efter smärta

 

jag behöver dig.




Fri vers av Manal
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-27 00:18



Bookmark and Share


  * Ammi *
sorglig vemodstext ..
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal