Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag varnade ditt hjärta

 

 

Kom inte nu älskling

och säg att du

inte visste,

att om man en gång

älskar mig

så kommer

hjärtat alltid

slå.

 

När våra ögon möttes

så var mina första ord,

bli aldrig bli förälskad i mig.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 472 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-27 00:49



Bookmark and Share


  glittertindra
ja... men lyssnar ett hjärta någonsin på ord när det bara reagerar? en dikt som talar till oss alla här, fint skrivet
2008-03-28

  Louise. J
Wow.. Känns som jag kunde
ha skrivit det där. Bra skrivet!
2008-03-27

  LassO
Självförtroende verkar finnas... ;=)
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal